SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
A-lag
Välkommen till A-laget!
 
Förlängning - Mattias Allison
2022-06-07 15:13
Falköping Blue Riders firar Sveriges nationaldag genom att presentera ytterligare en förlängning. Det är ingen mindre än Göteborgssonen Mattias Allison, den store forwarden gjorde förra året 31 poäng på 26 matcher i riddartröjan.
 
Sportgruppen beskriver förlängningen som en viktig pusselbit i spelarbygget. Allison är en hårt spelande forward med rutiner från juniorhockey på elitnivå. Vi är glada att Allison spelar vidare och hoppas att han kan hjälpa laget nästa säsong också.
 
Stort tack för att du väljer att spela ett år till för klubben
Förlängning - Martin Karlsson
2022-05-30 10:25
Klubben kan nu presentera en förlängning med målvakten Martin Karlsson.
Han gör sin andra hela säsong i Blue riders, och vaktade kassen 16 matcher senaste säsongen.
 
Stort tack för att du väljer att spela ett år till för klubben!
Förlängning - Didrik Gardelach
2022-05-30 10:22
Klubben kan presentera ytterligare en spelare inför nästa säsong.
Förra året kom Didrik Gardelach från spel i Töreboda. Han skrev då kontrakt över förra samt den kommande säsongen. Didrik kom in i laget med mycket energi och gjorde på sina elva matcher totalt 18 poäng där 6 var assist och 12 mål.
 
Didrik säger med egna ord:
- Det kommer bli riktigt roligt att få spela ett helt år i Falköping. Förra säsongen blev det inte lika många matcher som jag hade hoppats på grund av avstängningar och skador. Men jag hoppas att jag detta året kommer kunna spela och bidra mer, det känns som att laget och klubben har något bra på gång inför kommande säsong.
 
Roligt att du vill spela vidare i Falköping Didrik Gardelach
Förlängning - Dennis Ohlsson
2022-05-06 10:21
Sportgruppen kan nu presentera ytterligare en spelare inför nästa säsong, Skara-sonen Dennis Ohlsson. Förra säsongen stod han för 31 poäng på 24 matcher, denna spelskickliga forwarden hoppas vi tillsammans med laget kommer göra en fantastisk säsong som kommer. Dennis anslöt förra säsongen från Skara tidigt under grundserien.
 
Sportgruppens kommentar om förlängningen:
-Vi är otroligt glada att Dennis väljer att stanna kvar i klubben, han är en väldigt skridskostark och hårt jobbande spelare som kommer att vara viktig för oss även nästa säsong.
 
Tack för att du väljer att stanna kvar i klubben Dennis
Stort tack Daniel Frank!
2022-05-02 10:42

Klubben vill ägna ett stort tack till Daniel Frank som har varit tränare för A-laget de senaste 3 säsongerna. Tack för all tid du ägnat klubben och laget. Klubben hoppas att se dig från läktaren framöver

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Samarbetspartners