Riddarna förlorade hemma mot Tibro IK
2023-02-09 21:20

Matchen slutade 4-8

IFK Falköping Blue Riders drog på sig 8 utvisningsminuter i början av 1:a perioden och fick även försvara sig 3 mot 5 i 1 min och 20 sek men lyckades freda sig. Tibro IK stod för högt tempo men Riddarna hängde på och perioden slutade 0-0.

4.45 in i 2:a perioden Gjorde Tibro 0-1. 13.49 kvitterade Blue Riders till 1-1 genom Dante Massi i power play men bara 30 sekunder senare återtog Tibro ledningen med 1-2 och efter ytterligare 59 sek även 1-3. 18.49 reducerade Mitchell Doyle till 2-3 och direkt efter satte Tibro 2-4.

3:e perioden blev ungefär som föregående, Tibro gjorde 2-5 och Riddarna reducerade 2 gånger men Tibro gjorde direkt ytterligare 3 snabba mål. Riddarnas mål gjordes av Mattias Allison och Oliver Hofbauer.

Resultat: 4 – 8 (0 – 0, 2 – 4, 2 – 4)   1-1 Dante Massi (Anton Tholin, Brodie Conlon),  2-3 Mitchell Doyle (Brodie Conlon),  3-5 Mattias Allison (Oliver Hofbauer),  4-5 Oliver Hofbauer (Oskar Gegerfelt, Mitchell Doyle)

Skotten:   33 – 28 (8 – 10, 19 – 9, 6 – 9)