Blue Riders förlorade åter hemma i Odenrinken
2023-01-22 18:07

Olofströms IK starkare matchen igenom

IFK Falköping Blue Riders fick chansen i ”power play” redan 54 sek in i 1:a perioden och skapade ett par möjligheter men sedan tog Olofström tag i spelet och gick fram till både 0-1 och 0-2 innan paus.

Olofström gjorde 0-3 2 min in i 2:a perioden och var det starkare laget. Efter 13 min fick Blue Riders en man på botbänken och då passade Oliver Hofbauer på att göra en soloåkning, lurade försvarare och målvakt och satte reduceringen till 1-3. Olofström gjorde sedan ytterligare 1 mål till 1-4.

3:e perioden blev jämnare men Riddarna fick ett par utvisningar på slutet och Olofström kunde fastställa slutresultatet till 1-5.

Vi förlorade mot ett bättre lag idag, killarna fösöker och kämpar men tyvärr förlust säger headcoach Anton Lundh.

Resultat: 1 – 5 (0 – 2, 1 – 2, 0 – 1)   1-3 Oliver Hofbauer u.ass.

Skotten:   26 – 32 (10 – 7, 8 – 16, 8 – 9)