Seger mot Valdemarsviks IF i säsongens sista hemmamatch
2022-03-05 17:19

Blue Riders fick inte fart på passningsspelet i den 1:a perioden men efter 8 min och 11 sek satte Hugo Bolinder 1-0 när han snett bakifrån motståndarmålet vallade pucken på försvarsspelare in i nätet.

Redan efter 14 sek kom 2-0 genom William Gullbrandsson i den 2:a perioden. 9 min och 30 sek senare gjorde Edvin Johansson en ”Lill-Strimma” från egen zon och satte 3-0. 2 min senare satte Dennis Ohlsson 4-0 när han styrde in ett backskott från Anton Claesson. Valdemarsvik kunde sedan reducera till 4-1 innan periodens slut.

William Gullbrandsson inledde även 3:e perioden med ett mål, 5-1 tid 5.23. Valdemarsvik reducerade till 5-2 efter 11 min. Blue Riders kunde sedan göra 6-2 i power play genom Oskar Gegerfelt och med 3 och 30 sek kvar tryckte Hampus Hammar in sitt första mål i Blue Riderströjan till slutresultatet 7-2.

Resultat: 7 – 2 (1 – 0, 3 – 1, 3 – 1)   1-0 Hugo Bolinder (Joel Cruus, Dennis Ohlsson),  2-0 William Gullbrandsson (Dennis Ohlsson, Oliver Hofbauer),  3-0 Edvin Johansson (Joel Cruus),  4-0 Dennis Ohlsson (Anton Claesson, William Gullbrandsson), 5-1 William Gullbransson (Dennis Ohlsson, Oliver Hofbauer),  6-2 Oskar Gegerfelt (Herman Hansson, Mattias Allison),  7-2 Hampus Hammar (William Gullbrandsson, Oliver Hofbauer)

Skotten:   35 – 32 (12 – 10, 11 – 11, 12 – 11)