Hemmaseger i derbyt mot Tidaholms HF
2022-03-03 21:51

Blue Riders drog på sig 2 utvisningar i 1:a perioden och THF pressade på för att ta ledningen men det var Dennis Ohlsson som rakade in en retur efter en snabb spelvändning av Oliver Hofbauer och kunde sätta 1-0 till hemmalaget, tid 17.44.

Inom 4 min och 17 sek i början på 2:a perioden gjorde Riddarna 2-0, 3-0 och 4-0. THF tog ”time out” och bytte målvakt vilket fick spelet att jämna ut sig till pausvilan.

5 min in i 3:e perioden reducerade THF till 4-1 och minuten efteråt gjorde Didrik Gardelach 5-1 i en tilltrasslad situation som blev omdiskuterad där THF fick 2 x 2 min utvisning och Riddarnas målskytt 5 min utvisning. THF satsade allt framåt och reducerade till 5-4, varav 2 av målen med en man mer på banan. Bägge lagen hade också var sitt friläge i slutet men inget resulterade i mål.

Resultat: 5 – 4 (1 – 0, 3 – 0, 1 – 4)   1-0 Dennis Ohlsson (Oliver Hofbauer, Lorenzo Cehlin),  2-0 William Gullbrandsson (Oskar Gegerfelt, Dennis Ohlsson),  3-0 Didrik Gardelach (Daniel Persson, Joel Cruus),  4-0 Mattias Allison (Didrik Gardelach, Oliver Hofbauer), 5-1 Didrik Gardelach (Oliver Hofbauer)

Skotten:   33 – 37 (10 – 13, 13 – 9, 10 – 15)