Blue Riders förlorade hemma mot Skillingaryd IS
2023-01-29 18:32

3-6 blev siffrorna

2 min 12 sek in i 1:a perioden gjorde Skillingaryd 0-1 men Riddarna kämpade på bra och höll spelet väl uppe och skapade en jättechans till kvittering med 2 min kvar, dock utan att få in pucken. Direkt på detta kontrade Skillingaryd in 0-2.

Skillingaryd gjorde 2 mål också i den 2:a perioden trots att Blue Riders kämpade på med full kraft. I slutet fick Riddarna spela 5 mot 3 och kunde sätta ett reduceringsmål genom Oliver Hofbauer precis när Skillingaryd fick in sin fjärde spelare, tid 18.17.

Direkt på tekningen i 3:e perioden gjorde William Gullbrandsson 2-4 men Skillingaryd ökade på till  2-5 endast 3 min senare. Med c:a 7 min kvar fick Riddarnas Albin Lugn matchstraff och spelade boxplay i 5 min utmärkt bra och kunde reducera till 3-5 genom Didrik Gardelach. Skillingaryd skulle ändå göra ytterligare 1 mål till slutresultat 3-6

Blue Riders skapde flera chanser och frilägen men Skillingaryds målvakt var utmärkt och stoppade det mesta.

Grabbarna fick slita och kämpa hårt för våra mål mot en mycket bra målvakt säger Anton Lundh.

Resultat: 3 – 6 (0 – 2, 1 – 2, 2 – 2)   1-4 Oliver Hofbauer (Dennis Ohlsson, Oskar Gegerfelt),  2-4 William Gullbrandsson (Dennis Ohlsson),  3-5 Didrik Gardelach (Mattias Allison)

Skotten:   57 – 41 (20 – 11, 20 – 9, 17 – 21)