Derbymatchen mot Tidaholms HF fick avbrytas
2021-12-19 11:33

Isen släppte på flera ställen och spelarnas säkerhet kunde inte garanteras

IFK Falköping Blue Riders gick fram till en 2-0 i derbymatchen mot Tidaholms HF. Båda målen gjordes av William Gullbrandsson, 8.26 och 10.05. 2-0 målet gjordes när Riddarna hade 1 man i utvisningsbåset. Dock var spelet ganska segt och med 4.23 kvar av 1.a perioden reducerade THF till 2-1.

2:a perioden blev mest ett ställningskrig där THF lyckades kvittera till 2-2, tid 15.35.

2.48 in i 3:e perioden tog THF ledningen med 2-3 och Riddarna hade fortsatt problem att skapa chanser. Vid 7.17 fick de Blå åter spela powerplay och 4 sek senare satte Dennis Ohlsson snyggt kvitteringspucken till 3-3. Vid matchtid 17.06 fick matchen avbrytas p.g.a. isproblem. Vidare besked om vad som händer kommer senare.

Resultat: X – X (2 – 1, 0 – 1, X – X)   1-0 William Gullbrandsson (Pontus Wigholm),  2-0 William Gullbrandsson u.ass,  3-3 Dennis Ohlsson (Pontus Wigholm)

Skotten:   X – X (14 – 9, 12 – 11, X – X)