Förlust i säsongens sista hemmamatch
2023-02-23 21:12

Värnamo GIK vann med 1-5

Värnamo gjorde 0-1 redan efter 1 min i 1:a perioden. Annars startade Blue Riders matchen riktigt bra men gästerna var numret större och kunde utöka till både 0-2 och 0-3 innan första pausvilan.

Blue Riders gjorde en mycket bra 2:a period och Brodie Conlon reducerade till 1-3 snyggt framspelad av Dante Massi. Värnamo skulle dock öka ledningen till 1-4 innan periodens slut.

Riddarna kämpade hårt också i den 3:e perioden men fick ytterligare 1 mål i baken och därmed slutade sista A-lagsmatchen på ett tag med förlust 1-5.

Resultat: 1 – 5 (0 – 3, 1 – 1, 0 – 1)   1-3 Brodie Conlon (Dante Massi)

Skotten:   24 – 50 (7 – 16, 9 – 14, 8 – 20)