Hoppa till sidans innehåll

Morgan Henriksson ny J18-tränare

16 APR 2018 14:59
Klubben kan idag presentera Morgan Henriksson som ny J18-tränare samtidigt som man vill tacka Bernt Gustavsson för de insatser han gjort för juniorlaget.
  • Skapad: 16 APR 2018 14:59

Morgan Henriksson ny tränare för klubbens J18-lag.

J18-lagets säsong kan sumeras med glädje. Falköping kom Top-8 i första serien men fick det desto svårare i fortsättningsserien. Glädjande är dock att flera yngre spelare har fått men framförallt tagit chansen de matcher man fått vara med. En stor del av detta kan man tacka den rutinerade och noggranna tränaren, Bernt Gustavsson, för. 

Hela säsongen kryddades med att man kammade hem Limhamn Cup nere i Malmö, ett kvitto på att Bernts arbete fått effekt - men till nästa säsong är det en ny tränare som ska föra Bernts arbete vidare.

In kommer den välbekante Morgan Henriksson. Henriksson med ett förflutet inom klubbens A-lag och flera TV-puckslag kommer att bli väldidgt nyttig för juniorlaget och dess fortsatta utveckling. "Mogge" är en väldigt duktig istränare och föreningen är övertygade om att juniorerna kommer att kunna ta ytterligare steg nästa säsong.

Klubben vill tacka Bernt får ett oerhört bra arbete och samtidigt önska Morgan ett stort lycka till! 

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info