Hoppa till sidans innehåll

Zacharias Widing återvänder till Falköping

18 MAR 2018 21:29
Falköping Blue Riders kan idag meddela att nästa spelare valt att skriva på för klubben. 19-årige Zacharias Widing återvänder till moderklubben efter tre gymnasieår i Nässjö. - Det känns jättekul att vända hem, förklarar "Zacke".
  • Skapad: 18 MAR 2018 21:29

Häromdagen skrev Jonathan Classon på för spel i Falköping, nu är nästa målvaktsvärvning klar när Zacharias Widing väljer att återvända hem till moderklubben. Widing har de senaste säsongerna huserat i Nässjö men är nu glad över att få dra på sig Riddartröjan igen.

- Det känns jättekul men framförallt inspirerande att komma hem igen. Ens moderklubb är alltid ens moderklubb så därför passar det ypperligt att spela i Falköping kommande säsong, förklarar nytillskottet.

Vad var det som fick dig att vända hem?
- Jag kände att jag behövde ett miljöombyte samtidigt som jag känner mig redo och mogen för att börja spela seniorishockey på allvar. Det tillsammans med klubbens målsättningar och visioner.

Vad har du för personliga målsättningar?
- Målsättningen är självklart att få spela så mycket som möjligt och således hjälpa laget att ta poäng - men även att utvecklas till en bättre målvakt, säger den storväxte målvakten som nu signerat ett ettårskontrakt med Riders.

Sportgruppen är jätteglada över att nästa pusselbit nu är på plats och vi hoppas inom kort kunna presentera ytterligare nyheter.

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info