Hoppa till sidans innehåll

William Gullbrandsson klar för Falköping

12 MAR 2018 15:28
Falköping Blue Riders kan idag presentera nästa pusselbit i lagbygget inför nästa säsong. In kommer William Gullbrandsson, forward från HC Lidköping.
  • Skapad: 12 MAR 2018 15:28

Häromdagen valde Hugo Nohlgren och Pontus Wigholm att förlänga sina avtal med moderklubben - nu får duon sällskap av 17-årige William Gullbrandsson, senast i Lidköping. Den talangfulla forwarden är glad över att få spela i den blåa dressen kommande säsong.

  

- Det känns väldigt roligt men framförallt inspirerande att börja spela i Falköping. Klubben har någonting bra på gång så därför känns det bra att få vara med på den resan, säger nyförvärvet.

Hur beskriver du dig själv som spelare?
- Jag är en högerfattad forward som gillar spelet med puck. Mina styrkor är framförallt klubbtekniken och spelförståelsen. Min målsättning är att tillföra mycket kommande säsong så att vi tillsammans kan ta nästa steg, förklarar William Gullbrandsson.

Sportgruppen är oerhört glada över att vi nu kan presentera Gullbrandsson som Falköpingsspelare. Arbetet går nu vidare och vi hoppas kunna presentera ytterligare spelare inom kort.

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info