Hoppa till sidans innehåll

NYFÖRVÄRV: Jonathan Classon klar för spel i Falköping

13 MAR 2018 22:24
Falköping Blue Riders är idag glada över att kunna presentera nästa spelare i lagbygget inför nästa säsong. Troja-Ljungby-fostrade målvakten, Jonathan Classon, har idag signerat ett ettårskontrakt med Falköping.
  • Uppdaterad: 13 MAR 2018 23:25

Jonathan Classon var inlånad till Falköping säsongen 16/17.

Arbetet med att få ihop ett slagkraftigt lag inför nästa säsong är i full gång. Idag föll nästa pusselbit på plats då målvakten Jonathan Classon, senast i Värnamo, valde att skriva på för Blue Riders. Målvakten med förflutet i både Troja-Ljungby, Olofström och nu senast Värnamo är glad över att han nu flyttar till Skaraborg för spel i Falköping.

- Det känns jättekul med en ny utmaning. Jag har haft koll på klubben ett tag och ser fram emot kommande säsong väldigt mycket. Målsättningen för egen del är att laget ska kunna lita på mig som sista utpost och att vi tillsammans ska kunna nosa om platser högt upp i serien, säger nytillskottet efter att kontraktet precis blivit påskrivet.

Målvakten var häromåret inlånad till just Falköping ett par matcher, någonting som definitivt gav ringar på vattnet.
- Jag trivdes väldigt bra de tre matcher jag spelade, så när klubben presenterade sina visioner och målsättningar så var det inget att tveka på, utvecklar Classon.

Vad är dina främsta styrkor som målvakt?
- Jag är relativt liten målvakt men jobbar väldigt aktivt i målet. Jag litar på min skridskoåkning och att jag är snabb i sidled, därför kan jag jobba längre ut och således täcka av mer, berättar 20-åringen.

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info