Hoppa till sidans innehåll

Marcus Johansson stannar ytterligare en säsong

04 APR 2018 14:32
Nyheter kring kommande års seniortrupp kommer titt som tätt - senast i raden att bli klar för Falköping nästa säsong är Marcus Johansson, 22, som signat ett nytt ettårskontrakt. - Vi har någonting bra på gång, säger backen till klubbens hemsida.
  • Skapad: 04 APR 2018 14:32

Denna vecka har både Adam Asplund och Oscar Abrahamsson förlängt sina avtal med Falköping. Nu har Skövdefostrade backen, Marcus Johansson, kritat på ett nytt ettårskontrakt. "Mackan" som under fjolårssäsongen drog ett tungt last i A-laget är glad över en fortsättning.

- Det ska bli riktigt roligt att spela även nästa säsong. Vi har någonting bra på gång så därför ser man med tillförsikt fram emot fortsättningen, säger 22-åringen.

Johansson noterades under den gågna säsongen för tio poäng på 23 matcher - nu hoppas den stabila backen på en fortsatt utveckling.
- Förra säsongen gick helt okej, framförallt under våren då vi som lag växlade upp ordentligt. Jag hoppas och tror att vi kommer ta ytterligare steg, förklarar Marcus Johansson.

Sportgruppen kan nu konstatera att nästa viktiga pusselbit är på plats och vi hoppas inom kort kunna spinna vidare på lagbygget. 

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info