Hoppa till sidans innehåll

Målvaktssidan klar - Jakob Assarsson förlänger

08 MAJ 2018 22:34
Sedan tidigare har målvakterna Jonathan Classon och Zacharias Widing signat på för Riders - idag blev målvaktssidan komplett då Jakob Assarsson förlängt sitt avtal med ytterligare ett år. - Det känns bra att stanna i Falköping, berättar 20-åringen.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2018 22:35

Truppbygget kring Falköping Blue Riders artar sig mer och mer. Sist i raden att skriva på för klubben är målvakten Jakob Assarsson. Assarsson med ett förflutet i Lidköping är glad över att stanna i Riders även kommande säsong.

- Det känns bra att stanna i Falköping. Jag trivs väldigt bra i laget och ser med tillförsikt fram emot nästa säsong, säger Assarsson.

Vad var det som gjorde att du valde att förlänga?

- Jag trivs som sagt bra i laget och anser att vi har någonting bra på gång. Den resan har vi redan påbörjat och jag hoppas att vi kan ta ytterligare steg säsongen som är runt hörnet, förklarar målvakten.

Vi kan nu konstatera att vi har en trio med målvakter under kontrakt. Med Jonathan Classon, Zacharias Widing och Jakob Assarsson så känner vi oss väldigt trygga på målvaktssidan. Sportgruppen hälsar också att man hoppas presentera ytterligare nyheter inom kort.

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info