Hoppa till sidans innehåll

Glädjande nyheter - Victor Thilander förlänger med Falköping

18 MAJ 2018 00:24
Sportgruppens arbete med truppen går vidare och idag föll nästa pusselbit på plats då lagkaptenen Victor Thilander väljer att fortsätta i Falköping Blue Riders. - Det känns jättebra att stanna i Falköping ytterligare en säsong, berättar Thilander.
  • Skapad: 18 MAJ 2018 00:24

Klubben kan idag gladeligen meddela att Victor Thilander har kritat på för en fortsättning med Falköping. Forwarden som inför den gångna säsongen kom ifrån spel i HockeyEttan med Skövde är glad över att få spela i Riders även kommande säsong. 
- Det känns jättebra att stanna i Falköping. Vi har någonting bra på gång och den resan vill jag självklart vara med på, berättar 21-åringen.

Vad är ambitionen med nästa säsong?
- Målsättningen är såklart att vara med i toppen och kriga om placeringar högt upp. För egen del hoppas jag kunna hjälpa laget så att vi tillsammans kan nå våra målsättningar. 

Vad var det som fick dig att stanna i klubben ytterligare ett år?
- Vi är ett jäkligt bra gäng. Det är alltid roligt att komma upp till hallen oavsett dag. Klubben har en bra organisation runt A-laget vilket gör att man trivs suveränt. Samtidigt har jag såklart stora förhoppningar om nästa säsong, utvecklar Thilander.

Sportgruppen är oerhört glada att Victor Thilander vill fortsätta i Falköping ytterligare en säsong. Vi hoppas nu inom kort presentera ytterligare nyheter.

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info