Hoppa till sidans innehåll

Fredrik Thilander förlänger - ny assisterande tränare gör honom sällskap

19 APR 2018 22:02
Idag står det klart Fredrik Thilander fortsätter som tränare för Riders även kommande säsong. In kommer dessutom en ny assisterande tränare. Richard Johansson, med ett förflutet i klubben sedan tidigare, kommer att göra "Tella" sällskap i båset.
  • Skapad: 19 APR 2018 22:02

Arbetet med att forma nästa års seniortrupp och dess ledarstab artar sig mer och mer - idag föll ytterligare pusselbitar på plats då Fredrik Thilander valt att krita på ett nytt kontrakt med Falköping.
- Det ska bli jättekul. Målsättningen är såklart att fortsätta utveckla det unga laget och förhoppningsvis kunna kriga i toppen av tabellen, förklarar Thilander innan han fortsätter.

- Under förra säsongen så tog vi som lag flera kliv efter jul och jag hoppas att vi kan få en ökad kvalité och bredd kommande säsong, utvecklar "Tella". 

Richard Johansson assisterar

I samma veva som Thilander presenteras så kan vi även meddela att Richard Johansson, 42, gör honom sällskap i båset. Richard har många års rutin som både spelare och tränare och kommer med sitt kunnande komplettera Fredrik på ett strålande sätt.

- Det ska bli väldigt roligt och jag ser fram emot att både arbeta med Fredrik men framförallt kommande säsong, hälsar Richard Johansson.

Sportgruppen är väldigt nöjda över att ha både Fredrik Thilander och Richard Johansson som tränare respektive assisterande tränare kommande säsong. Arbetet med att forma en spelartrupp av bra kvalité är på bra väg och vi hoppas inom kort kunna presentera ytterligare nyheter. 

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info