Hoppa till sidans innehåll

Division 2-back klar för Falköping

17 AUG 2018 19:49
Falköping Blue Riders är idag väldigt glada över att kunna presentera ytterligare en pusselbit i lagbygget. Sist i raden att skriva på för klubben är 18-åriga Dante Jacobsson. - Jag kommer att göra allt för att vi ska vinna, hälsar backen.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2018 19:52

Falköpings lagbygge artar sig mer och mer - härnäst att välja spel i klubben är Dante Jacobsson, senast i Olofströms IK. Dante som trots sin ringa ålder redan hunnit spela 33 matcher i Division 2 kommer att bli en viktig kugge hos oss. Utöver spel i Division 2 så noterades han för 20 poäng på 26 matcher i deras J20-lag. Men nu är huvudpersonen klar för Falköping - någonting han tycker är väldigt inspirerande.

- Jag ser fram emot kommande säsong väldigt mycket och tycker att det ska bli otroligt spännande. Jag kommer hela tiden ge allt för att vi ska vinna, förklarar Jacobsson.

Varför blev det just Falköping?

- Jag har fått höra väldigt bra saker om både klubben och A-lagstruppen. Det i kombination med en vilja att se vad man kan åstadkomma.

Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

- Jag skulle väl beskriva med som en teknisk tvåvägsback med ett bra förstapass och en inställning till att alltid vilja vinna, avslutar backen.

Sportgruppen är väldigt glada över att Dante Jacobsson ansluter till klubben och hoppas han kommer att trivas utmärkt. Vi hoppas dessutom kunna presentera ytterligare nyheter inom en snar framtid!

Skribent: Pontus Lind
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info