Hoppa till sidans innehåll

Seger i bortamatchen

20 SEP 2019 21:34
Träningsmatchen mot Skillingaryd IS
  • Skapad: 20 SEP 2019 21:34

Skillingaryd tog ledningen med 1-0 redan i den första matchminuten och skapade ytterligare några chanser innan Riddarna kom igång. Efter 3.39 så kom kvitteringen genom Mathiau Young, assisterad av Oscar Abrahamsson och David Lundh. Spelet började stämma bättre för de Blå och i den 14 minuten kom ledningsmålet 1-2 inprickat av Taylor Woolcott assisterad av Ian Gately och Anton Lundh.

 

Riddarna fortsatte trycka på i andra perioden med en helt annan fart och 1-3 kom efter 4.23 genom Mathiau Young, assisterad av Oscar Abrahamsson och Anton Lundh. 1-4 gjordes av Taylor Woolcott, assisterad av Anton Lundh och Hugo Nohlgren. 1-5 gjordes av Mathiau Young utan assist.  1-6 av Taylor Woolcott assisterad av Ian Gately och Hugo Nohlgren.

 

I tredje perioden så sjönk intensiteten och farten i spelet men Blue Riders kunde ändå göra 1-7 genom Oliver Viksten, assisterad av Pontus Wigholm och Hugo Nohlgren.

 

Efter en trög start så tog vi över i första perioden, gjorde en riktigt bra andra period och en tredje period där spelet tappade fart men laget lät ändå inte Skillingaryd komma till några större farligheter, summerar tränare Daniel Frank.

Skribent: Kjell-Ove Gustafsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info