Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till IFK Falköping Blue Riders Hockeyskola.

30 AUG 2021 15:24
Nu drar vi snart i gång Hockeyskolan i Odenrinken, välkomna att prova på Hockey med oss! Ishockey är en sport som är fantastiskt kul att utöva på många sätt och Hockeyskolan är en bra start att prova på Hockey.
  • Skapad: 30 AUG 2021 15:24

Här är alla barn välkomna, oavsett bakgrund, kön eller etnicitet. Vi har inget krav på förkunskaper, utan vi lär oss att åka skridskor, passa pucken, osv tillsammans under träningarna. Vi lägger stor vikt i att barnen skall tycka det är kul att vara på isen.

De tre första träningspassen är att anses som prova på och är gratis att deltaga på. Sen betalar man endast medlemsavgift 400:- / säsong.

För de som behöver har vi ett antal låneutrustningar som innehåller, Hockeyhandskar, benskydd, armbågsskydd, axelskydd och byxor. Utöver dessa har vi skridskor, hjälmar och klubbor som barnen kan låna.  Dessa kan lånas över en hel säsong kostnadsfritt, efter avslutat säsong skall väskan lämnas åter med allt i, om inte utgår en kostnad för borttappade skydd.

9 oktober kl. 09:50 går vi på is, Ledare finns på plats i Ishallen från kl. 09:00 där ni anmäler era barn till ansvariga ledare som kommer stå vid kiosken inne i ishallen och ta emot alla mellan 09:00-09:50.

Vid frågor eller funderingar är det bara att höra av er till Daniel Cedervall på telefon eller mail.

 

 

 ”Hockey är bara för pojkar”
Falskt:
 I vår förening spelar både flickor och pojkar. IFK Falköping IK – Blue Riders är en av de föreningar i distriktet som har mest aktiva tjejer.

 ”Det kostar skjortan att börja spela Hockey”
Falskt: IFK Falköping IK – Blue Riders är en av de billigaste föreningarna i distriktet. Utrustning finns att köpa begagnat i vår bytarbod och det är vad du gör det till. I senior-ålder kan utrustningen vara dyr om du spelar på en hög nivå.

”Du måste satsa tidigt på Hockey för att bli proffs”
Falskt: Alla barns utvecklingskurvor ser olika ut. Det är omöjligt att se hur bra två tolvåringar kommer att vara vid 18-års ålder. I IFK Falköping IK – Blue Riders har vi flera barn som börjat sent med ishockey och fortsatt i föreningen varav några tom nått en hög nivå.

Med vänliga hälsningar

Daniel Cedervall Huvudtränare TKH säsongen 2021/2022

Tel. 073-9876590

E-post: This is a mailto link

 

 

Skribent: Jesper Linder
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info