Hoppa till sidans innehåll

Hockeyskolan 2019/2020

22 AUG 2019 08:29
Vi vet att det finns många hockeysugna killar och tjejer som drömmer om att få spela ishockey och uppleva kamratskapet och pulsen både på och utanför isen.
Till hösten startar vi en ny säsong med Hockeyskolan, både för killar och tjejer.
  • Skapad: 22 AUG 2019 08:29

Även denna säsong är Skridskoskolan är gratis för våra medlemmar i IFK Falköping IK – Blue Riders. För barn i Hockeyskolan tillkommer en serviceavgift på 500 kr per säsong. Medlemsavgift och serviceavgift debiteras under hösten, så det finns gott om tid att pröva på först!

Starten för Hockeyskolan och Skridskokul är lördag 28/9 kl. 09.50-11.00 i Odenrinken.

Är du ny i IFK Falköping IK – Blue Riders eller ishockey överlag? Oroa dig inte, tanken är att du ska få all information du kan tänkas behöva. Skulle du efter ha läst denna text fortfarande ha några frågor så ska man inte tveka på att höra av sig till någon av oss!

IFK Falköping IK – Blue Riders bedriver ungdomsverksamhet från Hockeyskola och Skridskokul till äldsta kullen i IFK Falköping IK – Blue Riders ungdom, ungdomar födda 2004 (U16). Är ditt barn född 2014 så deltar de i vår hockeyskola i tre år innan de går över till lagverksamheten och börjar då i U9 (ungdom 9 år).

Hockeyskolan startar i september och slutar under februari månad. 

I hockeyskolan tränar de en gång i veckan och det är på lördagar. Hockeyskolan och Skridskokul tränar samtidigt och isen delas av med en träsarg. För mer information och kalender så går man in på hockeyskolans specifika sida.

För att kunna delta under träningarna så finns vissa krav på utrustning. I hockeyskolan är kraven följande: Skridskor, hjälm med galler, handskar/tjocka vantar och halsskydd.

Det behöver inte vara dyrt att spela ishockey… Skridskor, hjälm med galler, handskar och klubba kan antingen köpas nytt, begagnat på ex. föreningens ”bytar-dagar” i ishallen. Resterande utrustning kan hyras!

Inför säsongen 2014/2015 satsade klubben på att köpa in utrustningar som föräldrarna kunde hyra under säsongen. Detta blev en succé!

Inför säsongen 2016/2017 kunde vi åter öka antalet väskor så fler kan prova på till en rimlig kostnad.

Väskorna, som man hyr, innehåller:

·         Benskydd

·         Byxor

·         Handskar

·         Armbågsskydd

·         Axelskydd

Kostnaden är 600 kr, varav 300 kr återbetalas efter säsongen vid återlämnande av väskan.

Väskan kvitteras vid utlämnande och Ni är personligt ansvariga för utrustningen under hyresperioden.

När ni kommer till Odenrinken så ska det vara uppmärkt vilket omklädningsrum som gäller. I omklädningsrumskorridoren så finns det alltid ledare som ni kan prata med om ni har några frågor. Behöver ni hjälp att slipa skridskor eller kanske har frågor om utrustningen eller vad som helst så svarar ledarna gärna på frågor.

Tveka inte på att höra av er vid frågor!

Med vänliga hälsningar,

Andreas Götlind, huvudansvarig hockeyskolan

070-343 28 32This is a mailto link

Conny Cruus, ungdomsansvarig

072-987 55 01, This is a mailto link

Skribent: Jesper Linder
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0728623862
E-post: blueriders.net@gmail...

Se all info