Hoppa till sidans innehåll

Info Tjejhockey


Vi vet att det finns många hockeysugna tjejer som drömmer om att få spela ishockey och uppleva kamratskapet och pulsen både på och utanför isen.

Till hösten startar vi en ny säsong med Tjejhockeyn, enbart för tjejer.

Starten för Tjejhockeyträningen är fredag 14/9 kl. 17.20-18.20 i Odenrinken.

Är du ny i IFK Falköping IK – Blue Riders eller ishockey överlag? Oroa dig inte, tanken är att du ska få all information du kan tänkas behöva. Skulle du efter ha läst denna text fortfarande ha några frågor så ska man inte tveka på att höra av sig till någon av oss!

IFK Falköping IK – Blue Riders bedriver ungdomsverksamhet från Hockeyskola och Skridskokul till äldsta kullen i IFK Falköping IK – Blue Riders ungdom, ungdomar födda 2003 (U16).

I tjejhockeyn tränar de en gång i veckan och det är på fredagar. Denna träning är enbart för tjejer och vill man sen träna mer finns även möjligheten för alla tjejer att komma träna i våra andra ungdomslag. För mer information och eventuella avvikelser på istider se föreningens isschema och tjejhockeysida!

Ni hittar den på följande länkar:

Tjejhockey: http://www.blueriders.net/varalag/tjejhockey/

Länk: Isschema

För att kunna delta under träningarna så finns vissa krav på utrustning. Man behöver ha skridskor, hjälm med galler, handskar/tjocka vantar och halsskydd.

Det behöver inte vara dyrt att spela ishockey… Skridskor, hjälm med galler, handskar och klubba kan antingen köpas nytt, begagnat på ex. Bytt & Nytt Falköping eller på föreningens ”bytar-dagar” i ishallen. Föreningen har i viss mån utrustning att låna ut för prova-på!

När ni kommer till Odenrinken så ska det vara uppmärkt vilket omklädningsrum som gäller. I omklädningsrumskorridoren så finns det alltid ledare som ni kan prata med om ni har några frågor. Behöver ni hjälp att slipa skridskor eller kanske har frågor om utrusningen eller vad som helst så svarar ledarna gärna på frågor.

Tveka in på att höra av er vid frågor!

Med vänliga hälsningar,

Tommy Wallin, huvudansvarig tjejhockey
073-376 33 46, This is a mailto link

Conny Cruus, ungdomsansvarig
072-987 55 01, This is a mailto link

Uppdaterad: 03 SEP 2018 09:29 Skribent: Christian Leward
Epost: This is a mailto link

Postadress:
IFK Falköping IK - Ishockey
Odenrinken, Midfalegatan 5
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0705905741
E-post: This is a mailto link

Se all info